Οι ‘‘Επί τάπητος στρωμένες’’ εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο.

Χρησιμοποιούμε το πετρέλαιο για να ζωντανεύει τα χρώματα στα χαλιά και να τους απωθεί τον σκώρο. Με τις ‘‘Επί τάπητος στρωμένες’’ έξυπνες εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο, χρησιμοποιούμε τα στρωμένα χαλιά, φροντίζοντας να ντύνουμε με τα χειμωνιάτικα πιο νωρίς το σπίτι.

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές εφαρμόζουν ως Εναλλακτική λύση για οικονομία και χειμωνιάτικη φροντίδα, με το να ντύνουν ποιο νωρίς το σπίτι σε συνδυασμό με τα χαλιά, τα υφαντά των σαλονιών και των κουρτινών. Είναι πολύ σημαντικός ο θετικός ρόλος αυτού του συνδυασμού στο προσφερόμενο έργο με εναλλακτικές λύσεις για οικονομία γενικά στην θέρμανση ,στο πετρέλαιο και στο ρεύμα.

Πόλοι μέχρι σήμερα ίσως να είχαν την αίσθηση πως το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι με χαλιά, μοκέτες δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα ήθελαν. Εμείς μέσα από την ενημέρωση συμβάλουμε στο να μπορέσετε να κατανοήσετε την επιτακτική ανάγκη, μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας.

Απλοί τρόποι μπορούν να μας προσφέρουν περισσότερη ζεστασιά αλλά και μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα στους εσωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας θετικά στο να δημιουργείται μια αρμονία με πιο ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα για οικονομικά φιλικές συγκεντρώσεις.

Η οικονομία με την χειμωνιάτικη φροντίδα στο ντυμένο σπίτι, ολοκληρώνεται με την σωστή συντήρηση του, η οποία θα συνδέει την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρερχομένων Υπηρεσιών στον  Καθαρισμό. Η αφαίρεση της σκόνης μαζί με τους  ¨ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ¨ χωρίς να ανακυκλώνεται,  ολοκληρώνουν τον κύκλο για ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον

Η Διαχείριση των “αιωρούμενων ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων” σε ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, πρέπει να καλύπτεται από αποδοτικά ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά βιώσιμες λύσεις.

10  Εναλλακτικές λύσεις  για να κρατήσετε το σπίτι σας οικονομικά καθαρό και το χειμώνα:

1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες, ως προς το πλείστον ξηρές, με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα από την εξωτερική σκόνη.

2. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις “κρυψώνες – σεντούκια” και απλώστε τα για να αεριστούν καλά και να τα βλέπει ο ήλιος. Ο ήλιος θα είναι ‘‘σύμμαχος’’ στο να βγάλετε και τα στρώματα να αεριστούν, γιατί οι ζέστες και η υγρασία έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη των  ‘‘ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων’’. Προσοχή όμως εμφανίστηκαν κρούσματα για κλοπές με την μέθοδο του ψαρέματος σε χαλιά απλωμένα στον δεύτερο όροφο.

3. Ζητήστε τα από τον Επαγγελματία καθαριστή σας να σας τα επιστέψει το συντομότερο , ώστε να μετατρέψετε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας  από στις αυξήσεις του πετρελαίου και του ρεύματος.

4. Απαραίτητες οι Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού στα στρώματα, τα σαλόνια αλλά και στις βαριές κουρτίνες στο χώρο σας, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

5. Χρησιμοποιήστε  συστήματα συντήρησης με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt), και όχι τις ενεργοβόρες και ρυπογόνες σκούπες των (1500- 2500 watt). Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα, ρωτήστε μας στο 2104829839

6. Εξειδικευμένο Πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού σε χαλιά, μοκέτες στρώματα και σαλόνια , δίνοντας σας ένα Extra κέρδος την Δωρεάν Εξυγίανση του χώρου.

7. Εφαρμόστε τα Οικονομικά Προγράμματα της υπηρεσίας παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό η Εξυγίανση, όλου του νοικοκυριού, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα την καλύτερη απόδοση ποιότητας στο χαμηλότερο κόστος.

8. Μην ξεχνάτε ποτέ την Συντήρηση  στα Air-condition, το Computer αλλά και την Τηλεόραση, διότι θα γνωρίζετε  πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί.

9. Αποφύγετε πρόβλημα δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή,  αν έχετε κάνει απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, μύγες, ακαρεα, κοριούς κλπ),  διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος. Χρησιμοποιήστε για ενημέρωση το greenmiteclean.gr, αλλά και τον Θεσμό της i-clean με την Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Καθαρισμού, στο 2104829839.

10. Προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του Επαγγελματία Καθαριστή ταπήτων – ταπετσαριών, για την επιμελημένη εφαρμογή των Προγραμμάτων στις  Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού.

Η ανάγκη Μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την  διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό , έχει σαν αποτέλεσμα την Υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου έτσι ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστημονικό  Σύμβουλο –  Διαγνώστη ( Cleaning Advisor )

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών που υποστηρίζουνε το Πρόγραμμα  Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, απολαμβάνοντας την Πλήρη και Ολοκληρωμένη Υποστήριξη μας.

Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , στην πολυκατοικία, τις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης -Εξυγίανσης & Απολύμανσης

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

info@klintec.gr
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  http://cleaningnews.gr/οι-επί-τάπητος-στρωμένες-εναλλ/

Klintec Team BioApplications Concept

Σχετικά Video

Επαγγελματικές Bio- εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων.

‘‘Περιβαλλοντολογική Bio-Εξυγίανση κατά όγκο’’

‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’

Σχετικά Άρθρα

  1. Καινοτομούμε Μειώνοντας Εφαρμογές Βιοκτόνων και Αποκαθιστώντας τους Εσωτερικούς Χώρους με την Πλήρη Απομάκρυνση τους.
  2. Το αντίδοτο στους ‘’κρυφούς κινδύνους’’ των χώρων φιλοξενίας !!
  3. Green and Clean Rooms: Ολοκληρωμένη Διαχείριση για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”
  4. Η πρόληψη εξασφαλίζει στον μέγιστο βαθμό μια απόλυτα υγιή διαβίωση.
  5. Η συνεισφορά των ‘’ακίνδυνων καθαριστών’’ στην αποδόμηση της οργανικής ύλης.
  6. Καθαριότητα και Υγιεινή: Από τη Θεωρία στην Πράξη!!
  7. Είναι επικίνδυνες οι “ μισές αλήθειες” της δήθεν ποιοτικής καθαριότητας;
  8. Χρήσιμες συμβουλές για μια οικονομικά καθαρή διαβίωση.

http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/116474/oikonomia-me-heimoniatiki-frodida-sto-stromeno-spiti-me-halia/

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση