Εναρμονισμένες Οικονομικά Εναλλακτικές Λύσεις Καθαριότητας για ένα Υγιεινό Περιβάλλον

 

Η Εταιρία ‘‘Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός’’, από το 1972 καθιερώθηκε πρωτοποριακά στον ιδιαίτερα δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης, με υποχρέωση στην αφιέρωση για την υψηλότερη ικανοποίηση των πολύτιμων πελατών της.

Οι Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Єvgenikos Group, είναι ένας Υπερσύγχρονος Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, αποτελεί δε το Πρότυπο για τις Καθετοποιημένες Μονάδες Καθαρισμού Χαλιών Πανελλαδικά Αριθμ. Αδειας ΥΠ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: 1263/15-4-2004

Όλοι οι καταναλωτές πρέπει γνωρίζουν την ανάλυση των παρεχομένων υπηρεσιών μας με το κόστος τους ανά m² ώστε να έχουν και οι ίδιοι την δυνατότητα, αν θέλουν, να επιλέγουν τις εργασίες.

Πάντα πρωτοπόροι, από το επαναστατικό πρόγραμμα – 50% οπού όλοι οι καταναλωτές είναι ωφελημένοι, αφού μπορούν με την εφαρμογή της Επαγγελματικής Απορρύπανσης στα χαλιά, να έχουν τις Οικονομικότερες Εναρμονισμένες Επαγγελματικές Λύσεις, με κέρδος περίπου το 50% ενός επαγγελματικού πλυσίματος, αφού μπορούν τα χαλιά να τα πλένουν (όταν δεν είναι λερωμένα) κάθε 2-3 χρόνια.

Για την Єvgenikos Group, η ύπαρξη της Επαγγελματικής Απορρύπανσης ( τίναγμα) στις Bio-εφαρμογές καθαρισμού είναι το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, αλλά και όταν ο καταναλωτής θέλει το χαλί με Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), ή μόνο για φύλαξη.

Είμαστε Επαγγελματίες Ταπητοκαθαριστές, όπως ορίζει το Επαγγελματικό Περίγραμμα Καθαριστής ταπήτων – ταπετσαριών, από το 1972 με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τις ”κατάλληλες μεθόδους”  για την Ασφάλεια των χαλιών, εναρμονισμένοι με τον Κανονισμό Δεοντολογίας του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων ‘Η ΑΤΤΙΚΗ’,  μέλη Επιμελητηρίων, αλλά και με εμπλουτισμένες γνώσεις από επιμορφωτικά σεμινάρια, ασκώντας πάντα  το επάγγελμα στα υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα.

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη, σε Παλιές η και σε Νεοσύστατες επιχειρήσεις-εταιρίες που δεν μπορούν να επενδύσουν σε εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών , δίνοντας τους την δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους μια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες  με προστιθέμενη αξία, καθιερώνοντας δε την απόδειξη τους ως Βεβαίωση για την Παροχή των Προσφερόμενων Εργασιών .

Υποστηρίζουμε συνεργασίες, μέσα από τα προγράμματα των  (Third Party Logistics Services),(shop-in-shop) η (shop-walkers) αλλά και στο  Logistics Services Green Decontamination Factory Solutions, για εταιρίες που ασχολούνται με εισαγωγές χειροποίητων χαλιών.

Σε όλα τα πρόγραμμα τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με  βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, αλλά και την διασφάλιση για παροχή ποιότητας με υψηλότερη προστιθέμενη αξία στην προσφερόμενη τιμή.

Στην Єvgenikos Group πιστεύοντας ότι η πρόληψη από την ρύπανση με Μεθόδους Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας είναι προτεραιότητα έναντι του ελέγχου, το 2010 αναβαθμίσαμε το εσωτερικό της Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης, με την Υπερσύχρονη Μονάδα Βιολογικού καθαρισμού DEVICE. Αριθμ. Αδειας Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων: 910/07/3-4-2007

Μια Extra επένδυση, ως υποστήριξη του προγράμματος Green Services Factory Solutions, τεκμηριώνοντας την σημαντικότητα της ανάδειξης μορφών, που συνδέονται πρωτογενώς με αυτή κάθε αυτή την Περιβαλλοντική Αξία, αλλά βοηθάει και στην προστασία της Βιο-ποικιλότητας.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, αλλά και στην υγεία με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης”, από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, τα ακάρεα. της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) , το σκαθάρι των χαλιών, αλλά και το  ότι ένας χρωστικός λακές  δεν είναι επικίνδυνος για την υγειά τους.

Εναρμονισμένες Οικονομικά Εναλλακτικές Λύσεις Καθαριότητας για ένα Υγιεινό Περιβάλλον.pdf

http://www.tapitokatharistiria.gr/
Άνοιξης 12, Κορωπί
Τηλ.: 2106021011, 2106021012, 2108991051, 2108951675 ,2109922949,  2109919298, 2104928242, 2104933341, 2104920366 Fax: 210-6021013
E-mail: info@evgenikos.gr

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση