GreenMiteClean.gr: Το Site του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor)

GreenMiteClean.gr: Το Site του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor) 

  Οι Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors), έχουν το Site τους , το οποίο υποστηρίζεται από την επιστημονική ομάδα του greenmiteclean.gr  αλλά και την Klintec με την Υποστήριξη όλων των τμημάτων με όλα τα τμήματα της.

Οι Νέοι -Νέες Επιστήμονες , όπως Γεωπόνοι  – Εντομολόγοι, Βιοτεχνολόγοι, Βιοχημικοι –Τεχνολόγοι Γεωπόνοι ,Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Μηχανικοι Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης- Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Περιβαλλοντικής Φυσικής, Περιβαλλοντολόγοι, Χημικούς κλπ, θα μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες σε λύσεις προβλημάτων Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, αλλά και ενημέρωση για την  Δημιουργία μιας Επιχείρησης , η Επέκταση των δραστηριοτήτων τους στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, με Μικρό Κόστος και Δωρεάν Ενημέρωση – Εκπαίδευση.

Θα έχουν δε την δυνατότητα επιχειρηματικής συνεργασίας, ως Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors), μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring), για Επιστημονικές διαγνώσεις Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. (Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας)

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή των καινοτόμων προγραμμάτων, τόσο από πλευράς μεθοδολογίας, όσο και δυνατοτήτων επίδρασης για τη Ελλάδα, έχουν ξεκινήσει με εστίαση σε τρεις άξονες στήριξης:

 α) Την παροχή ενημέρωσης μέσα από τα Κοινωνικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπως Αγωγής Υγείας, (μια υποχρέωση στις νέες γενιές) αλλά και ενημέρωση σε άλλες ομάδες .

β) Την ενημέρωση για αναβάθμιση του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, για μια καλύτερη και ποιητικότερη  ζωή, μέσα από το τρίπτυχο Υγεία – Οικονομία -Περιβάλλον.

γ) Την συμβολή στην αντιμετώπιση της κρίσης , με την ανάπτυξη της επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ώστε να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας. 

Πηγή: greenmiteclean.gr

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση