Єvia Carpet:Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Єvia Carpet :  Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Η επιχείρηση Єvia Carpet είναι η συνεχεία της γυναικείας επιχειρηματικότητας ενός μικρού Στεγνοκαθαριστηρίου στις Κονίστρες –Κύμης Ευβοίας. Το 1997 – 1998 μια έρευνα αγοράς σε μια επιβαρυμένη περιοχή με ρύπους που δύσκολα εξολοθρεύονται, μας προβλημάτιζε .

Το 1998 στο Κάδι – Κύμης Ευβοίας, ως οικογενειακή επιχείρηση, με την υποστήριξη της  Art Clean, από το ξεκίνημα της, για Ιδιόκτητο Κέντρο Πολλαπλών Εφαρμογών για Επαγγελματικούς Βιο– καθαρισμούς χαλιών, αλλά και την υποστήριξη της  Klintec στις Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Βιο Καθαρισμού χειροποίητων χαλιών, επιτόπου μοκετών, σαλονιών, στρωμάτων, ξεκίνησε ένα εντελώς πρωτοποριακό εγχείρημα αναπτύσσοντας την δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών, ώστε να αποτελεί το κάτι διαφορετικό για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής των πελατών της.

 Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια για να κάνει ένα βήμα παραπάνω, έθεσε σαν βασικό στόχο και γνώμονα το τρίπτυχο , προστασία της υγείας με αξιόπιστη ποιότητα για καθαρότερο εσωτερικό περιβάλλον, προστασία της περιουσίας αλλά και του περιβάλλοντος γενικά, προτάσσοντας τις βασικές της αρχές, για επιχειρηματική ηθική και δεοντολογία, με ειλικρίνεια και διαφάνεια απέναντι στους καταναλωτές, στους συνεργάτες της, αλλά και στους επαγγελματίες συναδέλφους.

Βιο-Εφαρμογές :  Η Єvia Carpet σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία, προσφέρει ποιοτικά προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού, με ολοκληρωμένες λύσεις και πλήρη απορρύπανση, για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις, μελετώντας, επιβλέποντας  και υλοποιώντας ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών προσδιορισμού για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας πριν και μετά τον Βιο-καθαρισμό.

Έτσι θα μπορεί να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες της, πετυχαίνοντας  την διαφορά μέσα από την υψηλότερη ικανοποίηση, υποστηριζόμενη από έναν αξιόλογο μηχανισμό Υποστήριξης όλων των τμημάτων της Klintec.

Επαγγελματικός Bio– καθαρισμός και στο σπίτι 

Ecofriendly House Solutions Services: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

● Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Φροντίδας και Συντήρησης χαλιών- μοκετών, στρωμάτων και σαλονιών με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση επιτόπου στο χώρο σας .με την επιφανιοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

● Επιτόπιο πλύσιμο στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών, με Εξειδικευμένες μεθόδους και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

●Υπηρεσίες Επαγγελματικού Βio-καθαρισμού, πλυσίματος, αποθήκευση και φύλαξης χαλιών- μοκετών.

● Εxtra Υπηρεσίες για επισκευές χαλιών.

● Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Bio- Καθαρισμού & Υγιεινής με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και Οικονομία και επιπλέων κέρδος, με την Υπηρεσία Ημερήσιας παροχής χρήσης εξοπλισμού κατ’ οίκον.

Ειδικά προγράμματα με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Επαγγελματικούς χώρους.

● Υπηρεσίες Facility Cleaning Services με σκοπό την ολική διαχείριση εξειδικευμένων υπηρεσιών καθαρισμού  φιλικών προς το περιβάλλον, με αξιόπιστη ποιότητα για καθαρότερο περιβάλλον, αναλαμβάνοντας Μεμονωμένους και Συστηματικούς Καθαρισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε σπίτια, εταιρίες – γραφεία μέσα από το πρόγραμμα Housekeepers .

Η κάθε μας επίσκεψη χαρακτηρίζεται από  λεπτομερειακό  καθαρισμό του χώρου που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Єvia Carpet για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής.

● Η Єvia Carpet με το τμήμα της Greenest  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

● Στην Єvia Carpet, αντί για ενημέρωση με πολλά διαφημιστικά έντυπα που ρυπαίνουν το περιβάλλον, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην επιτόπια ενημέρωση των καταναλωτών,  με την επαγγελματική συνεργασία Σύμβουλων Καθαριότητας (Cleaning Advisors) όπου μέσα από δωρεάν -τεστ προσδιορισμού θα γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο σας, ώστε να μπορούν να δώσουν λύσεις με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους. 

 Είμαστε στη διάθεσή σας και περιμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.

● Μέλος του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων “Η Αττική”.

● Μέλος του Best Cleaners Global

● Μέλος του www.GreenAndClean.gr

● Υποστηρικτές του www.GreenMiteClean.gr

 

 Διεύθυνση: ΚΑΔΙ – ΚΥΜΗ  ΕΥΒΟΙΑΣ

Τ.Κ.: 34016 ΕΥΒΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2222059439, 2222029520

Τηλέφωνο 2: Κιν.: 6974197186

Email: info@eviacarpet.gr

Website: www.eviacarpet.gr

Єvia Carpet. pdf 

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=4768

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση