Το Α και το Ω στην ανεκτίμητη φροντίδα των χαλιών

Πάνω από έναν ολόκληρο αιώνα στον Οίκο Εφραίμογλου η γνώση και η αγάπη για το χαλί γίνεται ανεκτίμητη φροντίδα.

Η προστασία του βίου, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρόκληση αλλά και ως πρόσκληση για να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών που έχουν προέλθει από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης, με εστίαση σε μια συντονισμένη και άμεση προσπάθεια για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Η απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’ μαζί με σκόνη και το χνούδι , από το χαλί, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία, αφού μειώνεται η “εσωτερική επιμόλυνση”.

Το χαλί έχει ζωή και πρέπει να το φροντίζουμε με προσοχή και σεβασμό, σαν μονάκριβο έργο τέχνης. Όταν γνωρίζουμε, ότι η κοφτερή άμμος και η σκόνη που διεισδύουν στο βάθος του πέλους του χαλιού το καταστρέφουν, τότε η Ασφαλής απομάκρυνσης τους με την εφαρμογή μιας Εξειδικευμένης Επαγγελματικής Απορρύπανσης είναι υποχρεωτική, ώστε να προσφερθεί, στην μοναδική αξία και οντότητα του κάθε χαλιού, η περιποίηση με τα πολλαπλά οφέλη, ακριβώς όπως του αξίζει.

Όταν ένας χρωστικός λεκές δεν δημιουργεί πρόβλημα υγείας, τότε είναι προτιμότερο κάθε χρόνο να παρέχουμε στα χαλιά Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης, με Επαγγελματικό Bio-καθαρισμό για Απορρύπανση με Αναζωογόνηση και Εξυγίανση.

Έτσι θα αφαιρεθούν, τα επικίνδυνα για την υγεία “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, άμμο, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) και θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την παροχή ενός Επαγγελματικού πλυσίματος , κάθε 2- 3 χρόνια αφού δεν θα είναι λερωμένα .

Όταν ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα των χαλιών, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, η ‘’διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου ποιότητας ’’, αντιπροσωπεύει τουλάχιστον μια Στοιχειώδη Επαγγελματική Απορρύπανση, αφού η Υγεία και η Ασφάλεια της περιουσίας σας δεν Επιδέχονται Εκπτώσεις.

Επαγγελματική απορρύπανση και αναζωογόνηση των ινών στο χαλί.

Ο “Οίκος Εφραίμογλου”, αξιοποιώντας την πείρα και τις ανεκτίμητες γνώσεις του καθώς και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα καθαρισμού, εξασφαλίζει την ιδανικότερη μεταχείριση  σε κάθε χαλί ξεχωριστά, ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής του.

Ένα Καινοτόμο –Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας- εξειδικευμένο σύστημα, με εξειδικευμένα προγράμματα δονήσεων, για μια υψηλής ποιότητας επαγγελματική απορρύπανσης και αναζωογόνηση των ινών , ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Ο Οίκος Εφραίμογλου πρωτοπόρος πάντα στις σύγχρονες απαιτήσεις,  αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό που είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC) και προσφέρει δωρεάν την απολύμανση των χαλιών σας με κάθε καθαρισμό.

Οι καταναλωτές, όταν έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει ο κλάδος του Καθαριστηρίου Ταπήτων, δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.

Ο “Οίκος Εφραίμογλου” δε σταματά εδώ, ταυτισμένος με την υψηλή ανατολίτικη ταπητουργία, αξιοποιώντας την πείρα και τις ανεκτίμητες γνώσεις του, εξακολουθεί να προσφέρει ενημέρωση, από τις παραδοσιακές τεχνικές με την λεπτομερή επεξεργασία, έως και τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα καθαρισμού για μια Ασφαλή Φροντίδα Συντήρησης των χαλιών.

Υποστηρίζει τα προγράμματα ενημέρωσης του GreenAndClean*, με Αποδεκτές Επιστήμονες (Κλωστοϋφαντουργούς, Χημικους, Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Τεχνολόγους Περιβάλλοντος,  Υγιεινολόγους κλπ).

Νέοι Επιστήμονες οι οποίοι βλέπουν Νέους Τομείς για Επενδύσεις σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα, με Καινοτόμα Πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί, για υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης των Εσωτερικών Χώρων, οπού είναι ο καθαρισμός ταπήτων – ταπετσαριών.

Γραφεία: Ατταλείας 13-19,                                                    14231 Νέα Ιωνία,                                                                        τηλ: 210 2790121, 210 2771400                                         fax: 210 2772580

email: info@efremoglou.gr –  service@efremoglou.gr

http://www.efremoglou.gr/

Υ.Γ. : Πληροφορίες για τα προγράμματα ενημέρωσης του GreenAndClean*με Αποδεκτές Επιστήμονες, μπορείτε να έχετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887.

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=8434

  Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση :Sera Απολυμαντικό εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.pdf

Σχετικά Άρθρα

  1. Kαθαρισμός Χαλιών
  2. Οδηγός Χειροποίητων Χαλιών – Συμπτώματα 1ης Χρήσης
  3. 106 Αλήθειες – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ
  4. Η ανατομία ενός χαλιού!!
  5. Γνωρίζετε που καθαρίζονται και φυλάσσονται τα χαλιά σας ;
  6. Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;
  7. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε το πολύπλοκο εσωτερικό περιβάλλον;
  8. Εναλλακτικές μέθοδοι ανασταλτικής ‘‘αντιπαρασιτικής ασφάλειας’’ ταπήτων.!!

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση