Green Services Home Solutions

Ειδικά προγράμματα με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες Εσωτερικών Χώρων. 

Όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας ….

Στην Hygienic Home μέσα από τα Πρωτοποριακά Πρόγραμμα του Green Services Home  Solutions, πιστεύουμε ότι Συμβάλουμε στην Καθαριότητα των Νοικοκυριών, με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση για την  Καλύτερη Ποιότητα .

Green Home: Έξυπνες λύσεις , για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού.

 Προγράμματα για να  Απαλλαγείτε από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν, με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος , “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα”, αλλά και το περιβάλλον. 

1) Αντικαταστήστε τες με το πρόγραμμα Life-time Green Home Cleaning Concept και την  Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, για έναν  εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό μοκετών- χαλιών, σαλονιών και  στρωμάτων, με κέρδος την μείωση των “ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων με τα τοξικά τους προϊόντα”, την μειωμένη κατανάλωση σε ενέργεια , ώρες εργασίας και την παραλαβή απόδειξης για τα έξοδα.

α) Προγράμματα  ανεξαρτήτου επιλογής χρόνου

 β) Προγράμματα Specialist με Extra Bonus την χωρίς επιπλέων χρέωση ,στο πλύσιμο και την φύλαξη των χαλιών.

2) Αντικαταστήστε τες με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, ενός συστήματος Φροντίδας, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού, με κέρδος από μειωμένη κατανάλωση σε ενέργεια , ώρες εργασίας και παραλαβή απόδειξης για τα έξοδα.

α) Προγράμματα ανεξαρτήτου επιλογής χρόνου.

β) Προγράμματα επιλογής  ανά Δίμηνο.

γ) Προγράμματα επιλογής  ανά μηνά.

3) Αντικαταστήστε τες με ενα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης

Πληροφορίες στο τηλ : 2104829839

info@cleaning-advisors.gr

ή στο FAX: 2104829400

Πηγή: Hygienichome.gr

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση