BioGeneralco Μιχαλακόπουλος Παντελής

 

Η BioGeneralco πάντα πρωτοπόρος , επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο Green Services με καινοτόμα τμήματα εξειδικευμένων Βιο-καθαρισμών, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους, σε  Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη.

Δραστηριότητες με παροχή υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας στην επαγγελματική διαχείριση του Green and Clean Services, αλλά και στα εναλλακτικά προγράμματα απορρύπανσης του Home & Factory Solutions

Η BioGeneralco, μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα, βασιζόμενη στον εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, αλλά και στο άρτια επαγγελματικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας ….

Στην BioGeneralco , μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα Green House, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε, ώστε να μην μένουν στα σπίτια, χαλιά- μοκέτες, σαλόνια, στρώματα με αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, βακτηρίδια, μύκητες για “οικονομία” και μελλοντικές συνέπιες σε προβλήματα υγείας.

“Δημιουργούμε Διαχρονική Αξία στον Τρόπο να Ζεις”

Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής

Εμείς φροντίζουμε έτσι ώστε: Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζαμε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για μια αναβαθμισμένη ποιότητα στους τρόπους καθαρισμού.

Οι ασφαλείς και υγιεινές κατοικίες είναι υποχρέωση όλων μας.

Όπως καλά γνωρίζετε ότι “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”

Έτσι και το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Ακούστε το Ραδιοφωνικό μας Spot  Bio Generalco-new-b.mp3

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών, που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή ,για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής.

Με την καθιέρωση των άμεσων εφαρμογών και αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων για την Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης.

Στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services – Home Solutions, η BioGeneralco, υποστηρίζετε από την Hygienic Home, αλλά και όλα τα τμήματα της Klintec .

Στα δε πρόγραμμα του Logistics- Green Services Factory Solutions υποστηρίζετε από την  ARTCLEAN α.ε.βε

BioGeneralco : Νέες Θέσεις Συνεργασίας .

Αν είσαι Γεωπόνος – Εντομολόγος, Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης, Επόπτης Δημόσιας Υγιεινής, Χημικός, Περιβαλλοντολόγος, τότε στείλε το βιογραφικό σου διότι η BioGeneralcoΑξιολογεί προς  αξιοποίηση στελέχη , για την πλαισίωση των τμημάτων, σε Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη.

Στην BioGeneralco αξιοποιούμε και ενθαρρύνουμε το Νεανικό Επιχειρηματικό Πνεύμα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις Συνεργασίας , με Νέους -Νέες Ανώτατης –Ανώτερης Εκπαίδευσης, από 25 ετών με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

BioGeneralco  

Μιχαλακόπουλος Παντελής
Δ.Δ. Μπλέτσα 8, 69100 Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 25310 36663

Fax: 25310 83919
Email:
info@biogeneralco.gr 

 Πηγή: Hygienic Home

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση