Safe Clean Hellas Bio-Εφαρμογές : Ecofriendly House Cleaning Services

Η Safe Clean Hellas  πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει με τις Bio-Εφαρμογές, τα καινοτόμα τμήματα του  Ecofriendly House Cleaning Services και τα  εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Έχει καθιερωθεί ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις στους εσωτερικούς χώρους.

Με την υψηλή ποιότητα στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών της, η Safe Clean Hellas είχε την δυνατότητα ανάπτυξης και επαγγελματικής διαχείρισης των διαμορφωμένων προγραμμάτων της, Green Services – Home Solutions, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Η Safe Clean Hellas σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, μελετάμε, επιβλέπουμε  και υλοποιούμε ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών προσδιορισμού για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας πριν και μετά τον Βιο-καθαρισμό, ώστε να επιτύχουμε την διαφορά μέσα από την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας.;

 Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι Ελέγχου απαιτούνται και είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν διάφορους παράγοντες, που μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνους, στην υγειά, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Η Safe Clean Hellas στοχεύει στην επίτευξη της υψηλότερης θέσης στην αγορά της Κρητης,,  μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα ειδικευμένων Bio-Εφαρμογων  για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υψηλής ποιότητας παροχής  υπηρεσιών.

Με τα τμήματα του Ecofriendly House Cleaning Services συμβάλουμε, ώστε να απομακρύνονται από τους εσωτερικούς χώρους , “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, βακτηρίδια, μύκητες  που βρίσκονται μέσα στα χαλιά, τις μοκέτες, τα σαλόνια και τα στρώματα . 

 Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο η ζωή δυσκολεύει , τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει.  Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη.  Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη;

Η Safe Clean Hellas ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της,, αναλαμβάνει με το Πρόγραμμα Green Home Concept για εξειδικευμένο Βio-καθαρισμό των μοκετών , χωρίς την χρήση χημικών  (Green Decontamination) και μετά τον εξειδικευμένο Βio-καθαρισμό αναλαμβάνει και το ‘‘ανέγγιχτο πλύσιμο’’ με την ασφαλή ξηρή μέθοδο εφαρμογής πλυσίματος μοκετών Utensil Care.

 http://www.youtube.com/watch?v=6O4gfnvYHNg&feature=youtu.be

Η Safe Clean Hellas έχοντας έμπειρα και οργανωτικά άτομα με  ‘‘μεράκι’’ και γνώση στα ‘‘εργαλεία’’ της πράξης στον τομές των στρωμάτων , αλλά και με ένα  ενεργητικά αισιόδοξο ενδιαφέρον, ώστε να προσφερθούν οικονομικά ποιοτικές υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας, αναλαμβάνει και το ‘‘ανέγγιχτο πλύσιμο’’ (Utensil Care) στρωμάτων, υποστρωμάτων, κεφαλαριών με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση. 

Η ασφαλής ξηρής μέθοδος πλυσίματος, (Utensil Care) ‘‘ανέγγιχτο πλύσιμο’’ ενδείκνυται μετά το Bio-καθαρισμό του στρώματος, για να αφαιρεθούν εκτός από τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, και τα αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, οι κιτρινίλες,  τα τρεξίματα, το αίμα, η “μούχλα ’’ κλπ. – Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί στρωμάτων, σαλονιών.

Η έρευνα μας μέσα από την ενημερωση και την εφαρμογή των Bio-καθαρισμών μας έδειξε πως,  ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών αλλά και  ξενοδόχων θα προτιμούσαν για οικονομία να εφαρμόσουν την ασφαλή  ξηρή  μέθοδο πλυσίματος, (Utensil Care), αντί της αγοράς κάποιου φτηνού στρώματος.

Στην Safe Clean Hellas  πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη στις αρχικές ανησυχίες μας που προέρχονται  από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, ώστε μέσα από το δημιουργικό ποιοτικό αλμα για την κάλυψη των αναγκών μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης καθαριότητας, να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Όταν στους εσωτερικούς χώρους εχει γίνεε απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, κοριούς, μύγες, ακαρεα,κλπ)  πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Πρέπει να λαμβάνετε πολύ σοβαρά τις Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση και Εξυγίανση χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) , των στομάτων ,των σαλονιών, των χαλιών, αλλά και την Εξυγίανση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” στον αέρα των εσωτερικών χώρων, για μείωση των αιορούμενων “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για της απαιτήσεις στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, η Safe Clean Hellas αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τις εφαρμογές του κατοχυρωμένου Συστήματος  Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών με χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια ,94-100% μύκητες

TGPG: ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Το TGPG βασίζετε στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός  ολοκληρωμένου συστήματος για τον έλεγχο και την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων   περιττωμάτων ακαρεων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες.

Λειτουργεί ως μια “ασπίδα προστασίας” για την μέγιστη δυνατή διασφάλιση της μικροβιολογικής ασφάλειας, ώστε να  δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον, για όσους  πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Η Safe Clean Hellas  με το τμήμα της Greenest  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

 Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Στην Safe Clean Hellas αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνο και αναλύοντας σχεδιάζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζονται και υλοποιούμε με ιδανικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησής-εταιρείας ξεχωριστά.

 Όταν η Συμβατική Καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας (Cleaning Advisors) όπου μέσα από τα τεστ προσδιορισμού θα μπορούν να δώσουν λύσεις με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους. 

Στην Safe Clean Hellas , αντί για ενημέρωση με πολλά διαφημιστικά έντυπα που ρυπαίνουν το περιβάλλον, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην επιτόπια ενημέρωση των καταναλωτών  με τα δωρεάν τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους.

 Safe Clean Hellas  

Αγακο Μετοχι  

Γαζι Ηρακλειου  

Τηλ:2810542454 

info@safecleanhellas.gr  

www.safecleanhellas.gr  

Πηγή: Hygienic Home

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση