Καινοτόμες Υπηρεσίες Bio-Εφαρμογών Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

          Καινοτόμες Υπηρεσίες Bio-Εφαρμογών Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

«Συνεχής μάθηση για αναβάθμιση, μαζί με τις νέες καινοτόμες ιδέες είναι το “κλειδί” για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας» 

  Στην εποχή των γρήγορων ρυθμών ανάπτυξης, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη της συνεχούς ενημέρωσης στις Bio-Εφαρμογές ;

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως εποχή της πληροφόρησης, της ταχύτητας και της τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει και από τον κλάδο των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και τον κλάδο της Βιομηχανίας καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων.

Βασική προϋπόθεση για έναν επαγγελματία είναι η συνεχής εξέλιξή του, πράγμα το οποίο είναι επιτακτικό στο να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη «νέα εποχή».

Εκτός από τις ημερίδες και τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια , σημαντικός στην ενημέρωση είναι και ο ρόλος του Διαδικτύου, για τις εξελίξεις στον χώρο της αγοράς.

Πλέον το Διαδίκτυο έχει σοβαρή θέση στην καθημερινότητά μας. Είναι ένα μέσο πληροφόρησης, στο οποίο ο καθένας μπορεί να βρει τα πάντα. Ο κλάδος των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και της Βιομηχανίας καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων, πρέπει να το χρησιμοποιήσει πλέον ως βασικό του εργαλείο, καθώς και τις γνώσεις του μπορεί να διευρύνει αλλά και την επιχείρησή του.

Οι πελάτες στις μέρες μας έχουν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικοί, καθώς οι τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και της Βιομηχανίας καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων, δεν είναι μόνο  “σημεία παροχής” υπηρεσιών, αλλά και παροχής συμβουλών για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής, μέσα σε ένα καλύτερο και υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον.

Η σχέση με τον πελάτη έχει πλέον αλλάξει μορφή. Πλεονέκτημα σας  θα είναι το να ακούτε τα προβλήματά του, να μπορείτε  να τον συμβουλεύσετε αλλά και να  μπορείτε να του προτείνετε λύσεις. Η σχέση αυτή στις μέρες μας έχει αναβαθμιστεί, καθώς πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες σας δεν έχουν καμιά σχέση με τα προβλήματα παλαιοτέρων χρόνων, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο ποιο σημαντική είναι η επαφή.

 Η Βασική προϋπόθεση και αρχή κάθε επιχείρησης για την ανάπτυξή της είναι το marketing. Δεν πρέπει να μένουμε ποτέ στάσιμοι, καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην επιχείρηση. Η Συνεχής μάθηση μαζί με τις νέες καινοτόμες ιδέες είναι το “κλειδί” για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Σε μια αγορά, όπου όλοι έχουν τα ίδια προϊόντα, τι κάνει τη διαφορά;

Μόνο το αποτέλεσμα των σχέσεων που έχετε χτίσει με τους πελάτες σας και που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε ποιες υπηρεσίες του είναι απαραίτητες, αλλά και με τι τρόπο θα τις προτείνετε στον καθένα. Έτσι νιώθοντας την σιγουριά της ανθρώπινη επαφής, την κατανόηση και τον επαγγελματισμό, οι πελάτες σας θα τις επιλέξει, αναγνωρίζοντας και ανταμείβοντας σας για την πρωτοβουλία σας αυτή.

 Όλοι έχουμε συγκεκριμένες ικανότητες και αδυναμίες! Έχουμε όμως και άπειρες δυνατότητες αν και δύσκολο, μπορούμε όλοι μας να αλλάξουμε όταν το θέλουμε. Ο εύκολος δρόμος δεν είναι ο πιο ωφέλιμος. Οι πελάτες έχουν πολλές επιλογές και θα γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί. 

 Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την  διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, έτσι ώστε καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας.

Η ανάδειξη της επαγγελματικής διαχείρισης των προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών με Bio-Εφαρμογές, για Επιστημονική διάγνωση προβλημάτων, υποστηρίζεται από την ανάπτυξη των Συμβούλων Καθαριότητας (Cleaning Advisors).

Ο θεσμός της χορηγίας (Sponsoring) είναι μία Προκλητικά Δυνατή Κινητήρια Δύναμη, ώστε οι Νέοι-Νέες να αναπτύξουν μια Επιχειρηματική Δραστηριότητα η οποία θα Συμβάλλει στην Ανάπτυξη τους ώστε να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας για Γεωπόνους – Βιοτεχνολόγους -Τεχνολόγους Γεωπόνους, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Χημικούς , Μηχανικούς Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης η Περιβαλλοντολόγους. κ.λ.π.

Τα νέα τμήματα προσαρμόζονται και σε όσους θέλουν να Δημιουργήσουν μια Επιχείρηση, η να Επεκτείνουν τις δραστηριότητες σου σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα Πολυτομεακής Δράσης, με στόχο την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση με Μικρό Κόστος και Δωρεάν Ενημέρωση – Εκπαίδευση.

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839     

              Ιωάννης Βγενής
             
Cleaning Advisor

           info@klintec.gr

            6932245887

 Πηγή: Hygienic Home  

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση