“Καθαρόν Εστί ” το 2012

                                           Η άλλη αντιμετώπιση της κρίσης.

 Όσο οι έξοδοι θα είναι δυσβάστακτοι, τόσο οι προσκλήσεις για παρέα στο σπίτι θα αυξάνουν. Από την μια η οικονομική κρίση με την κακοκεφιά μας, από την άλλη ο χειμώνας που δεν ευνοεί τις πολλές εξόδους, μας δυσκολεύουν τη ζωή τόσο, ώστε το ενδιαφέρον για ποιoτική ζωή στο σπίτι να αυξάνει και το Cocooning ( Θα κάτσω σπίτι…) να γίνεται της μόδας.

 Ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση του καθενός, όλα γύρω μας αργά ή γρήγορα λερώνουν, λεκιάζουν και χρειάζονται επαγγελματική φροντίδα. Όσο τα χρήματα για εξόδους θα μειώνονται τόσο η ποιότητα ζωής μέσα στο σπίτι θα τραβάει μέρος του προϋπολογισμού μας.

 Έρευνες από  οργανισμούς και υπηρεσίες  Προστασίας Περιβάλλοντος για την έκθεση των ανθρώπων στους αιωρούμενους ρύπους, έδειξαν ότι η ατμόσφαιρα μέσα στα κτίρια μπορεί να έχει ως και πέντε φορές περισσότερα ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ από την εξωτερική, ανεξάρτητα από το αν ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ή σε ένα προάστιο.

Στο σπίτι μας , στην εργασία , στο βρεφονηπιακό σταθμό, στην εκκλησία , κλπ “συμβιώνουμε” με διάφορους ρύπους χημικών ενώσεων, που είτε μεταφέρονται από έξω με τον αέρα και τα ρούχα μας, είτε παράγονται μέσα στους εσωτερικούς χώρους, από τα διαφορά  υλικά, κατασκευής , συντήρησης αλλά και επίπλωσης

Ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί. Η επιμελημένη  εφαρμογή μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, μπορεί να περιορίσουν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών,(π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας κλπ.) που θα προέρχονται από τους αιωρούμενους ¨μολυσματικούς παράγοντες ¨ , τα περιττώματα των άκαρεων της οικιακής σκόνης  (Dust mites), την γύρη, το τρίχωμα της γάτας, η του ποντικού, αλλά και από τις κατσαρίδες, τους κοριούς, κλπ.

Περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται με Επιστημονική διάγνωση, μόνο από επιστήμονες και όχι από άτομα “ειδικά εκπαιδευμένα” των εταιριών που πουλούν μηχανήματα, σκευάσματα η παρέχουν υπηρεσίες. 

Η ευαισθητοποίηση μας προς τις περιβαλλοντικές αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για την ανάγκη μέριμνας για καθαρούς εσωτερικούς χώρους,  καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο, ( Cleaning Advisor),για επιστημονικές συμβουλές με επαγγελματικές λύσεις. http://cleaningnews.gr/?p=3538   

Η επιμελημένη  εφαρμογή μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας στο εσωτερικό περιβάλλον, αποτελούν «ασπίδα προστασίας» για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τον χώρο στον οποίο ζει και αναπτύσσει δραστηριότητα.

Όταν οι Υπηρεσίες καθαριότητας και το 2012, βρίσκονται μέσα στις  10 καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες, πολλοί είναι οι Νέοι -Νέες Επιστήμονες που ψάχνουν ”κάτι το διαφορετικό’’ με καινοτόμα πεδία, για να δραστηριοποιηθούν σε Νέες αναδυόμενες επιχειρηματικές  δραστηριότητες ,περιβαλλοντολογικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος, που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Οι Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors), μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring), έχουν και την δυνατότητα Επιχειρηματικής συνεργασίας με τους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, αλλά και την Βιομηχανία καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων.

Η αριστη επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο ( Cleaning Advisor), μαζί με τις τεκμηριωμένες προτάσεις και τα ολοκληρωμένα προγράμματα με λύσεις στα εξειδικευμένα θέματα του καθαρισμού, σας δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στην αναβαθμισμένη ποιότητα  των εσωτερικών χώρων.

Όταν η ποιητική ζωή στο σπίτι τραβάει μέρος του προϋπολογισμού μας, αυξάνεται η τάση των καταναλωτών για περισσότερη ενημέρωση με παροχή συμβουλών πράγμα το οποίο δείχνει πόσο ποιο σημαντική είναι η επαφή.

 Μπορείτε λοιπόν να κάνετε Cocooning  (ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ : ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ…)  με τα χαλιά στρωμένα  για περισσότερη ζεστασιά και οικονομία.

Ο (Cleaning Advisor) θα φροντίσει να έχετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον και :

Οικονομία από την Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση με εξοικονόμηση ρεύματος.

 Οικονομία από την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

Οικονομία από την προστασία της περιουσίας και του περιβάλλοντος.

Οικονομία από τις σωστές και αποτελεσματικές χρήσεις. 

Οικονομία από γενικές σπατάλες στις υπηρεσίες για καθαριότητα.    

 Οικονομία μέσα από την προστασία της υγείας.  

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839

Πηγή: Green Mite Clean 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση