Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών

Η Klintec παρουσίασε τις Μεθόδους KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια των Καθαριστών Ταπήτων / Ταπετσαριών , του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων  ‘‘Η ΑΤΤΙΚΗ’’ στα ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα τον Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων – Σαλονιών  12/04/2011.

Οι Μέθοδοι παρουσιάστηκαν βασιζόμενες στο τρίπτυχο , Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον αλλά και στις Βασικές μας Αρχές για την Επιχειρηματική Ηθική και τον Κανονισμό  Δεοντολογίας, απέναντι στους Καθαριστές  Ταπήτων / Ταπετσαριών, αλλά και το καταναλωτικό κοινό.

Στις Μεθόδους Utensil Care δεν υπάρχουν  δεσμεύσεις, μιας και είναι εναρμονισμένες στις βασικές αρχές των επιμορφωτικών σεμιναρίων, ως προς την χημεία του καθαρισμού των ινών.  Έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες κάθε μορφής ίνας, αλλά και στις ιδιαιτερότητες του κάθε επαγγελματία.

Έμφαση δόθηκε στους υπολογισμούς για το Σύνολο των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και την ανάγκη για την Διατήρηση της Καλής Ποιότητας του Αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι πληροφορίες προς τους επαγγελματίες, για την αύξηση της ικανότητας απομάκρυνσης της σκόνης, η οποία συνεπάγεται με την ενίσχυση της εσωτερικής υγιεινής των νοικοκυριών από την άποψη των επιδόσεων στον καθαρισμό, προκαλούν συχνά σύγχυση και μερικές φορές είναι παραπλανητικές με αποτέλεσμα να μεταφέρονται προς τους καταναλωτές λανθασμένες. 

 Όλοι γνωρίζετε ότι “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”

Το να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς δεν είναι αρκετό γιατί  το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Έτσι μετά την παρακολούθηση  των επιμορφωτικών σεμιναρίων, πρέπει πρώτα να επιλέξετε,τι πρέπει να κάνετε η να διορθώσετε, ώστε να φτάσετε  πιο κοντά στο ανώτερο επίπεδο του 95% για μια ισορροπημένη καθαριότητα και μετά να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. 

 Έγινε ενημέρωση του Καθοριστικού 10λογου για την επιλογή ενός Επαγγελματικού Συστήματος Καθαρισμού Στρωμάτων- Σαλονιών.

Αναλυτική ενημέρωση με μεγάλη έμφαση ως Επιτακτική ανάγκη για την  Εφαρμογή UVC Ακτινοβολίας σε Υφασμάτινες Επιφάνειες, πριν και μετά τον καθαρισμό σε στρώματα ,ταπετσαρίες σαλονιών.

 Ίσως να είναι και από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις στην μείωση των “μικροβιακων φορτίων”, μιας και η εφαρμογή χημικών ουσιών δεν ενδείκνυται σε αυτές τις εφαρμογές ,ωςμέσον μείωσης των “μικροβιακών φορτίων” για τη διατήρηση της υγιεινής και ασφάλειας των εφαρμοστών.

Η Εφαρμογή Μεθόδων Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας για τα προγράμματα του Green Services,  είναι ένα Δημιουργικό Ποιοτικό Άλμα με Υπόβαθρο την Αξιολόγηση των πραγματικών αναγκών  για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωση με Προστιθεμένη Αξία, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος .

  Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.          

Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια…….Περισσότερα.

 Τονίστηκε δε η ευαισθητοποίηση μας προς τις Περιβαλλοντικές αλλαγές, μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, ώστε να μας  αναδείξει την ύπαρξη υποστήριξης τους από έναν Σύμβουλο Καθαριότητας, για ενημέρωση  και διάγνωση προβλημάτων.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε απασχόληση σε Νέους Επιστήμονες, με επιχειρηματικό πνεύμα αναπτύσσοντας συνεργασία μέσα από την χορηγία (Sponsoring ), υποστηρίζοντας τον Θεσμό του Σύμβουλου Καθαριότητας, για ενημέρωση  και διάγνωση προβλημάτων.

Bio-καθαρισμοί: Μια αποτελεσματικά παρεχόμενη καθαριότητα για τα “δικαιώματα του βίου” και του Βιο-Περιβάλλοντος, αλλά και ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες που βοηθάει στην προστασία της Βιο-ποικιλότητας.

Σύμφωνα με την ιδέα των δικαιωμάτων του βίου, δικαιώματα προς το ζειν και ευ ζειν έχει κάθε μορφή του βίου , για την ικανοποίηση των αναγκών μιας  ποιοτικά βελτιωμένης και υγιεινής ζωής,  διαφορετικών αλλά και σύγχρονων μορφών ζωής  στη γη , μέσα από την προστασία της Βιο-ποικιλότητας.

Αυτή η σημαντική έννοια πρέπει να έχει ως βασικό στόχο, την ελαχιστοποίηση των βίο-ρύπων μαζί με τους ¨μολυσματικούς  παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα¨, που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον της κατοικία μας, τους χώρους εργασίας , φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λ.π

Το Βιο-Περιβάλλον και τα  δικαιώματα του βίου, συνθέτουν το χώρο και τα όρια της ανάπτυξης,  είναι δε ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες των συλλογικών αποφάσεων, όπου όχι μόνο συμβαδίζει με την οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθάει  και στην προστασία του Περιβάλλοντος .

  Μέσα από την Katharomania θα  παρουσιάζουμε εταιρείες-επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις  Μεθόδους KlinActive & Utensil Care.

   Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839                                                                          

 

        

 

 

       Για την KlinTec   

           Ιωάννης Βγενής

         Cleaning Advisor 

  Πηγή:  Hygienic Home

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση