Έγκαιρη πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης.

Έγκαιρη πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης.

“Όταν ο συχνός αερισμός για την Εξυγίανση των εσωτερικών χώρων δεν είναι πλέον αρκετός, η Διάκριση ανάμεσα στα εποπτικά μέτρα ελέγχου και στη συστηματική παρέμβαση είναι η ζωτικής σημασίας Πρόληψη

Η Πρόληψη ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου, για να προφυλαχτούμε από την γρίπη, από την ρύπανση των άρρωστων εσωτερικών  χώρων αλλά και της αιθαλομίχλης που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας ( αλλεργίες) κλπ,  έχει γίνει πλέον επιτακτική  ανάγκη.

Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα με Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων , μπορούμε να σας παρέχουμε το κατοχυρωμένο σύστημα υψηλής ποιότητας καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων HealthWay EMF™(Enhanced Media Filtration), με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.

Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς, 98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες. Είναι μια πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο των αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας.

● Η Πρόληψη ως  εφαρμογή για  μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων , μπορεί να προσαρμόσει με θεαματικά αποτελέσματα, με το πρόγραμμα του «Green & Clean Concept », σε Σπίτια, Ιατρεία, Παιδικούς σταθμούς, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Γυμναστήρια, Επαγγελματικούς χώρους,  κ.λ.π.

● Σε χώρους φιλοξενίας όπως Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  (Hospitality) , έχει εφαρμογή στην ανάπτυξη για τα «Green & Clean Hotell » δημιουργώντας θετικά κίνητρα για τη διατήρηση και την προώθηση των ‘ καθαρών  δωματίων με φιλικό περιβάλλον”.

● Η ανάγκη Μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την εφαρμοσμένη στρατηγική μιας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης για περιβαλλοντικής διαχείρισης των εσωτερικών χώρων μέσα από  το Πρόγραμμα Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, παρέχει στους  επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμών, ανταγωνιστικές ευκαιρίες για μια Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας  το επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά. Πρέπει να λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις Bio-Εφαρμογές με Επαγγελματική Απορρύπανση και Εξυγίανση χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) , σε στρώματα , σαλόνια, χαλιά, για την αποφυγή “εσωτερικής επιμόλυνσης” του αέρα των εσωτερικών χώρων.

● Με το The Green Purification Group (TGPG) σας παρέχουμε  μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων, μέσα από προγράμματα των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), φροντίζοντας να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Έγκαιρη πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης.pdf.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=5846

http://katharomania.gr/?p=2663-

http://www.greenmiteclean.gr/

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση