Προεργασίες Δωματίων και Ετοιμασίες για Επιστροφή στο Σχολείο.

 Οι διακοπές τελειώνουν και οι προεργασίες για τα παιδικά δωμάτια αλλά και οι ετοιμασίες για την επιστροφή στο σχολείο έχουν ξεκινήσει. Πρέπει το παιδί να είναι έτοιμο να αρχίσει το σχολείο, θα είναι όμως πιο εύκολο όταν έχεις ένα σχέδιο, ειδικά εάν το παιδί σας έχει άσθμα.

Πρέπει να ακολουθήσετε κάποια βήματα για να βοηθήσετε το παιδί σας να αρχίσει το σχολικό έτος υγιή. Πρέπει να μάθει για το άσθμα – Τι είναι το άσθμα; (what -is-asthma).  Μαθαίνοντας για το άσθμα , είναι εύκολο να κρατήσει σε ένα καλό έλεγχο.  Όταν το παιδί θα μπορεί να ελέγχει καλά το άσθμα, θα έχει είναι το κλειδί για να το βοηθήσει να παραμένει υγιές και δραστήριο.

Συζητήστε με τον παιδίατρο σας για την ανάπτυξη ενός Σχεδίου Δράσης για το Άσθμα με όλα τα απαιτούμενα έντυπα που πρέπει να δώσετε στον γιατρό του σχολείου και τι να του εξηγήσετε, ώστε το παιδιού σας να συνεργάζεται  μαζί του στην καλή  διαχείριση και μειώσει των συμπτωμάτων  του άσθματος.

Ένα αντίγραφο του Σχεδίου Δράσης για το Άσθμα  του παιδιάτρου σας  πρέπει να είναι πάντα στο σχολείο. Έχετε πάντα το Σχέδιο Δράσης για το Άσθμα για να βοήθεια διαχείρισης  των συμπτωμάτων  όταν το παιδί σας είναι στο σπίτι.

Στο σπίτι αν αγοράσετε καινούργιο εξοπλισμό πρέπει να είχατε προσέξει την ποιότητα στα ξύλα, τα υφάσματα, τα χρώματα, τα πλαστικά κλπ .Αν στο δωμάτιο ο εξοπλισμός υπήρχε, πρέπει να γίνει ένας ποιο σχολαστικός  καθαρισμός , χωρίς η σκόνη να ανακυκλώνετε και να γίνετε επιμόλυνση του χώρου.

Αν έχετε κάνει απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, μύγες, ακαρεα,κλπ)  πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Πρέπει να λαμβάνετε πολύ σοβαρά τις Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση και Εξυγίανση χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) , των στομάτων ,των σαλονιών, των χαλιών, αλλά και την Εξυγίανση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” στον αέρα των εσωτερικών χώρων, για μείωση των αιορούμενων “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , πρέπει να βασίζεται στην συνεργασία με Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors) όπου μέσα από τα τεστ προσδιορισμού θα μπορούν να δώσουν λύσεις με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους.

Πρέπει να είμαστε ποιο απαιτητικοί στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα στον αέρα των εσωτερικών χώρων, με αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις Εξυγίανσης, από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια μούχλας, μύκητες, οσμές, κλπ.

Με ένα email: info@klintec.gr , μπορείτε να μας ζητήσετε να σας παρέχουμε μετά από την ενημέρωση δωρεάν τα τεστ  προσδιορισμού ακόμα και δεν έχετε κάποιο πρόβλημα.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887

Πηγή:http://cleaningnews.gr/?p=4838

Σχετικά Άρθρα

Κανόνες Υγιεινής και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μαθητών.!!

Για Ποια Καθαριότητα Στρωμάτων Μιλάμε;

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

House Dust Mite : Ακάρεα οικιακής σκόνης!!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 η καθαριότητα αποκτά καινούργια έννοια.

Έρευνα σοκ για τα μωρά στην Ελλάδα!

Ποιες αρρώστιες μεταδίδει η ηλεκτρική σκούπα;

Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Bio – κτόνος στο σπίτι μας;

Αξίζει σε Όλους μας, να Ζούμε Ανθρώπινα.

“Green Decontamination”Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης , Εξυγίανσης και Πλυσίματος.

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση