ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ : Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εξειδικευμένων Εφαρμογών Υγειονομικού & Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος

 


Συνεχίζουμε Αναδεικνύουμε πρωτοποριακά προγράμματα Εξειδικευμένων Εφαρμογών με Ολοκληρωμένες  Επιστημονικές  Διαχειριστικές Λύσεις  σε επίπεδο  υγειονομικών υπηρεσιών, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από Επιστημονική διάγνωση.

Η οικογενειακή επιχείρηση ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, ξεκίνησε τη λειτουργία της στον τομέα των απολυμάνσεων , το 1981 με έδρα την Αθήνα,  με την (10) δεκάχρονη  εμπειρία του ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου.

Το 1999 μετά από 18 χρόνια έρευνας ,εξειδίκευσης και πολύχρονης εμπειρίας στον χώρο ,η επιχείρηση περνά στα χέρια των νεότερων μελών της οικογένειας που τολμούν τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού ,ενώ επεκτείνουν τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών.

Σήμερα 30 και πλέον χρόνια μετά στην εποχή της ταχύτητας και της πληροφορίας ,ευέλικτοι και ενθουσιώδεις μετράμε χρόνια και πελάτες .Πελάτες που γρήγορα εισπράττουν το θετικό αποτέλεσμα της σωστής εσωτερικής μας οργάνωσης αλλά κυρίως του ταλέντου μας.

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ στελεχωμένη από επιστημονικό πρωσικό αλλά από νέους και έμπειρους ανθρώπους με ζωηρή και δημιουργική διάθεση προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων έως την υλοποίησή του. Συμμετέχουμε δυναμικά στη σωστή εφαρμογή και λειτουργία των συστημάτων HACCP και ISO.

Επώνυμες βιομηχανίες ,αλυσίδες καταστημάτων, ξενοδοχειακές μονάδες ,δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και χιλιάδες πολυκατοικίες στην Αθήνα, μας εμπιστεύονται την απολύμανση των χώρων τους.

Τμήμα Υπηρεσιών Ελέγχου και Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής: Απεντομώσεις Μυοκτονίες- Μικροβιοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους.

Χρησιμοποίηση προϊόντων εγκεκριμένων από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης. Οι εργασίες γίνονται βάση προδιαγραφών τύπου H.A.C.C.P &ISO και με βάση την οδηγία 43/93 της Ε.Ε. Παροχή ολοκληρωμένου φάκελου(τεχνική μελέτη, χαρτογράφηση, τακτικές εκθέσεις πορείας έργου, πίνακες κατανάλωσης, πιστοποιητικά μυοκτονίας και βεβαιώσεις εκτέλεσης έργου).

 

Τμήμα  Διαχείρισης Ολοκληρωμένων Υγειονομικών Εφαρμογών

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ θέλοντας να φτάσει στο ανώτατο σημείο αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων  που μπορεί  να παρέχει προς τους πελάτες της,  συνεχίζει να αναπτύσσει εξειδικευμένες υπηρεσίες υγειονομικών εφαρμογών με υψηλές απαιτήσεις, για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, προσφέροντας Προστιθεμένη Αξία στις Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας για τον πελάτη.

Η επισφράγιση των αποφάσεων για Επενδύσεις στις Νέες Αναδυόμενες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση, ήταν παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου με θέμα, Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους. Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.pdf

Οι Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες με τα προγράμματα των εξειδικευμένων διαχειριστικών λύσεων , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής  σε επίπεδο υπηρεσιών που επιπλέων θα προσφέρουμε, αναδεικνύονται μετά από την Επιστημονική μας κατάρτιση σε διάγνωση και εφαρμογή.

Η Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, η αγάπη για αυτό που κάνουμε αλλά και η Ευαισθητοποίηση προς τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, μας δίνουν το πλεονέκτημα στο να Δημιουργούμε Υπεραξίες με υψηλότερη προστιθέμενη αξία για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής  των πελατών μας.

Στις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων , εντάσσονται και τα προγράμματα 
(Green Decontamination)
χωρίς την χρήση χημικών , ως μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες.

Το Πρωτοποριακά Καθαρό Concept  του  The Green Purification Group (TGPG) είναι μια “Πράσινη Πρωτοβουλία”, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων για να ζούμε καλύτερα. Λειτουργεί ως μια  “ασπίδα προστασίας”, δημιουργώντας  το ιδανικό περιβάλλον για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ αναπτύσσει μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων και για τους πελάτες της με Υπηρεσίες σε  χώρους φιλοξενίας (Hospitality) , Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, παιδικοί σταθμοί , ξενοδοχεία, χώρους συνεδριάσεων,  Αίθουσες προβολών (σινεμάδες), γυμναστήρια, καμπίνες πλοίων, κ.λ.π.

Έτσι οι πελάτες της  θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες , ώστε να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας  μέσα από την  αύξηση της ανταγωνιστικότητάς το επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά, για αύξηση της κερδοφορία τους.

Από την έναρξη της η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ αντιμετωπίζει την επιβλητική παρουσία των κατσαρίδων , τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών, των ψήλων αλλά και των κοριών. Αυτά τα καφεκόκκινα παρασιτικά έντομα που φωλιάζουν σε μαξιλάρια, στρώματα και καναπέδες και όχι μόνο, επιστρέφουν όλο και ποιο συχνά κοντά μας . Την δραστηριότατους την αντιλαμβανόμαστε περισσότερο όταν επιστέφουμε από τις διακοπές, ξενοδοχεία, παιδικές κατασκηνώσεις, θέατρα, αεροπλάνα, σκάφη, τρένα, λεωφορεία από κοιτώνες του στρατού, κλπ.

Η παρουσία των κοριών σε ένα χώρο, συνδέεται  άμεσα με την Ηπατίτιδα Β’, μια ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει κίρρωση η καρκίνο του Ήπατος, όπως επισημαίνει ο Επίκουρος Καθηγητής Εντομολογίας Αθανασίου Χρήστος.

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ  δίνη ιδιαίτερη βαρύτητα στη Επιστημονική διάγνωση με Εξειδικευμένα Συστήματα Εξυγίανσης, αλλά και στο τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες της, ώστε να Προστατεύουν τους χώρους από τους απρόσκλητους φίλους μας και μετά την καταπολέμηση τους, από τα νεκρά παράσιτα και τα παράγωγα τους, ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν άλλα προβλήματα υγείας.
Η συνεχομένη ασφαλή φροντίδα, για την προστασία από τα
Ακάρεα. της οικιακής σκόνης με τα περιττώματα τους και τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , μέσα από τον Bio-καθαρισμό με εξειδικευμένη απορρύπανση,( στρωμάτων-σαλονιών), για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Αυτά αποτελούν ένα αναπόσπαστο τμήμα για την ανέλιξη και ανάπτυξη μιας Πολυτομεακής Δράσης με κοινό Φιλόδοξο στόχο,  μετά από έρευνα, μελέτη, προετοιμασία , συνεχομένη επαγγελματική κατάρτιση, την δυνατότητα υποστήριξης από την επιστημονική ομάδα του Green Mite Clean.

Η Επίτευξη της ολοκληρώνετε με την  πρόσβαση σε ένα αξιόλογο μηχανισμό στήριξης της Hygienic Home αλλά και όλων των τμημάτων της Klintec, με τεχνογνωσία και, σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υποστηρικτικές  λύσεις, με Ποιοτικά Προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού και Απορρύπανσης , για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση.

Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα τεστ προσδιορισμού να δώσει αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις Εξυγίανσης από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια μούχλας, μύκητες, οσμές, αλλά και αν ο αέρας μυρίζει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους  κ.λ.π. ,

Έτσι θα συνεχίζουμε να λέμε ότι ’’Καταφέραμε να κάνουμε την απολύμανση σε οποιοδήποτε χώρο μια διαδικασία ακίνδυνη και διακριτική’’.

Τμήμα  Διαχείρισης Εξυπηρέτηση πολυκατοικιών

Κοινόχρηστοι Λογαριασμοί Πετρέλαιο Θέρμανσης Συντήρηση Καυστήρα

Πηγή : http://cleaningnews.gr/?p=4605

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση